020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Flashmob Workshop Enschede

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Beleef een onvergetelijk feestje in Enschede! Samen met je vrijgezellengroep of vriendengroep ga je iets unieks doen midden in het centrum van de stad. Je gaat Enschede trakteren op een onvervalste Flashmob! Dit wordt een vrijgezellenuitje waar alles in zit. Muzikaal plezier, dansplezier, avontuurlijkheid, sfeer en gezelligheid.

Voor onze Flashmob Workshop hebben we een inspirerende choreografe paraat. Onder haar fanatieke begeleiding studeer je jullie publieke dansperformance in. Jouw gezelschap gaat een fascinerende choreografie ten tonele brengen. En het toneel is een goed bezochte openbare plek in Enschede! Dit zien de mensen in Enschede niet aankomen! Verrassend en hilarisch dus!

Onze enthousiaste choreografe gaat met je aan de slag in onze dansruimte in Enschede. Je kiest samen jullie favoriete danshit uit. Dat kan een recente hit zijn maar mag ook een nummer uit de oude doos zijn. Zolang je er maar lekker op kan dansen! Zodra alle dansers hun rol kennen en hun moves en pasjes onder de knie hebben, houden we een pauze met een feestelijk drankje. Samen klets je gezellig wat bij en kijk je alvast uit naar de grande finale van je groepsuitje in Enschede!

Daarna wandelen jullie gezamenlijk en zo onopvallend mogelijk naar de beoogde openbare dansplek in het stadshart van Enschede. Daar verrassen en verbazen jullie de inwoners van Enschede en natuurlijk ook alle dagjesmensen en toeristen die voorbij komen tijdens jullie spectaculaire dansact! We nemen het resultaat van jullie performance op met camera. Zodat jullie dit onvergetelijke samenzijn op beeld hebben en je later nog kunt nagenieten.

Vandaag wordt Enschede even goed wakker geschud en beleef je een onvergetelijke uitje. Onze Flashmob Workshop in Enschede is ideaal als vrijgezellenfeest of elk ander groepsuitje dat origineel en verrassend moet zijn.

Workshop Flashmob Enschede is inclusief:
– Professionele en ervaren choreografe
– Zaalhuur danszaal Enschede
– Garantie op swingend en spannend groepsuitje
– BTW