020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Streetdance Enschede

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Wij hebben voor jou een leuk en sportief uitje in Enschede! Doe de snake en de doe de body roll bij onze fascinerende Workshop Streetdance! Maak van je vrijgezellenfeest of anders groepsuitje in Enschede een bijzondere happening!

Deze lekker actieve en spetterende Workshop Streetdance biedt jullie een onvergetelijke danservaring. Onze professionele streetdance-instructeur bouwt de Workshop zo op dat iedereen, ongeacht ervaring, een toptijd heeft in Enschede!

De Streetdance-deskundige start onze boeiende Workshop in Enschede met een interessante intro. Want streetdance is afkomstig uit de ghetto’s van New York. In de jaren 80 zijn een hoop dansers met unieke eigen stijl daar opgestaan. Daarna veroverde Streetdance Europa en nu is het niet meer weg te denken. Voor velen is Streetdance niet enkel een dansstijl, maar zeker ook een lifestyle. Dit uit zich op veel gebieden zoals: mode, muziek en diverse kunstuitingen.

Streetdance kun je als dansstijl het best omschrijven als een gevarieerde verzameling van vele dansstijlen. Daarom ontwikkelt Streetdance zich steeds opnieuw en is het de meest dynamische en spannende dansvorm. Tijdens onze Workshop Streetdance in Enschede gaat het niet enkel om dansbewegingen, maar bijvoorbeeld ook om pure improvisatie. Ook de interactie met andere dansers en publiek spelen een rol. Vermaak jezelf in deze fijne en sfeervolle ambiance van onze Workshop Streetdance in Enschede. Deze workshop is natuurlijk bij uitstek geschikt als vrijgezellenuitje of ander groepsuitje in Enschede.

Na de warming up ga je samen diverse danstechnieken repeteren. Deze onvergetelijke Workshop Streetdance in Enschede eindigt natuurlijk met een spetterende slotperformance van jou en je groep!

Dus zoek je een succesvol uitje die actief, gezellig, uitdagend en sfeervol is? Onze Workshop Streetdance maakt jouw vrijgezellenfeest of ander groepsuitstapje memorabel!

Workshop Streetdance Enschede is inclusief:
– Ervaren en bewezen Streetdance-lerares
– Zaalhuur danszaal Enschede
– Garantie op succesvol en swingend groepsuitje
– BTW