020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Naaktmodel Schilderen Enschede

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €45,00 p.p. (incl. BTW)

Deze Workshop is creatief, fascinerend en bijzonder. De Workshop Naaktmodel Schilderen in Enschede is mooie toevoeging voor je vrijgezellenfeest of andere groepsuitje in Enschede.
Kom binnen in ons schilderatelier in het hartje van Enschede. Alle schildermaterialen staan uitnodigend voor jullie uitgestald. Laat deze creatieve en unieke schilderuurtjes maar van start gaan!

Onze professionele schilder verwelkomt jullie en start met een boeiende intro over het schilderen van modellen. Maar we laten je niet al te lang in spanning, Al gauw verschijnt het mooie naaktmodel en kunnen jullie je gepassioneerd uitleven met verf en penseel.
Bij de Workshop Naaktmodel Schilderen in Enschede leer je een hoop over het schilderen van menselijke contouren en kleurgebruik. Van onze workshopbegeleider ontvang je goede instructies en tips waarmee je op het schilderdoek een extra dimensie kunt geven aan je kunstwerk.

Je verrassende schilderijen mag je na afloop meenemen, zodat je thuis nog kunt nagenieten van het mooie eindresultaat. Overigens hoef je geen geboren Picasso of van Gogh te zijn om de Workshop Naaktmodel Schilderen te volgen. Ook deelnemers met weinig of geen ervaring komen prima uit de verf dankzij de fijne begeleiding van onze schilder. Bovendien zijn onderling plezier en gezelligheid het belangrijkste tijdens je groepsuitje in Enschede!

Deze originele en creatieve Workshop Naaktmodel Schilderen kun je boeken voor elke datum en tijd naar voorkeur. Je kunt een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel schilderen, al naar gelang jullie voorkeur. Leef je samen uit tijdens de inspirerende en sfeervolle ambiance van Naaktmodel Schilderen in Enschede.

Workshop Naaktmodel Schilderen Enschede is inclusief:
– Naaktmodel (mannelijk of vrouwelijk model)
– Professionele kunstenaar/ schilderdocent
– Zaalhuur privé-zaal in Enschede
– Materialen (Verf , doeken, penselen etc.)
– Drankjes en versnaperingen
– Op elke dag en tijd naar keuze te boeken
– BTW