020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Sex in the City Spel Enschede

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Sex and the City doet Enschede aan! Aansluitend op het alom bekende en populaire televisieformat presenteren wij een hilarisch spelarrangement. Kies samen met je vriendinnen voor een paar feestelijke uurtjes vol lekker eten en maf doen! Vier je vrijgezellenfeest in Enschede op deze unieke manier. Bel ons snel voor het Sex and the City Spelprogramma!

Ons verrassende Sex and the City stadspel ga je meemaken in de straten van Enschede. Onze enthousiaste spelbegeleider heet jullie van harte welkom op een hippe locatie in Enschede. We starten in stijl met een feestelijk drankje. Daarna delen we de teams in en ontvang je een paar belangrijke spelmaterialen van ons Sex and the City spelprogramma. Vervolgens duik je samen met je vriendinnen de straten van Enschede in. Wij zijn benieuwd of jullie echte ‘Sex and the Citygirls’ zijn en de uitdagende missies van deze ludieke citygame tot een goed einde brengen? Zet ‘m op!

Een paar voorbeelden van onze uitgekiende en melige opdrachten! Zing samen karaoke in een gezellig cafetje in Enschede. Doe een ‘stiletto run’ in een van de  Enschede winkelstraten. En benader vandaag nog je eigen Mister Big in het centrum van Enschede! Dit wordt natuurlijk lachen! Doel is om alle opdrachten met veel stijl, girlpower en klasse in te vullen. En natuurlijk boven alles: met een hoge dosis Sex and the City!

Na de laatste missie is het tijd om met je vriendinnen lekker bij te kletsen en een drankje te nuttigen. Terwijl jullie alle bijzondere belevingen en maffe ervaringen van het Sex and the City Spel met elkaar delen, zal onze spelleider beoordelen welk team het meest op dreef was! Want het beste team wint een prijs!

Dit gedenkwaardige Sex and the City Spel is de ultieme invulling voor je vrijgezellenfeest of ander feestelijk uitje. Sex and the City is Enschede is vanaf acht personen te boeken en op elke datum en tijd naar keuze.

Sex and the City Spelprogramma Enschede is inclusief:
– Enthousiaste en ervaren spelleider
– Stijlvolle consumptie bij ontvangst
– Spelmaterialen Sex and the City Spel
– Prijs voor het beste team
– BTW

Let op! Ook kunnen we je vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje in Enschede volledig verzorgen met een uitgekiend dagprogramma. Deze citygame is namelijk prima te combineren met bijvoorbeeld ons Hou van Holland Diner, het spannende Moorddiner of een ander speldiner. Bel gerust voor de mogelijkheden!