020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland Speldiner Enschede

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Beleef het samen met je vrienden- of vriendinnengroep in Enschede. Ons Hou van Holland Speldiner is een heerlijk en vermakelijk arrangement. Combineer smakelijk tafelen met deze sfeervolle spelquiz! Met ons Hou van Holland Speldiner gaan jullie gegarandeerd een hilarische en gezellige topavond tegemoet. Dit groepsuitje in het centrum van Enschede wordt onvergetelijk.

Hou van Holland Speldiner Enschede
Bij aankomst worden jullie warm onthaald door onze eigen Beau of Linda. Wij spelen het Hou van Holland spel in een gezellig restaurantje in het stadshart van Enschede. Na het bestellen van de drankjes en gerechten, zal onze sympathieke Quizmaster het Hou van Holland Spel inleiden. De spelregels en het spelverloop worden in deze sfeervolle ambiance uit de doeken gedaan.

Daarna stellen we een aantal fanatieke teams samen. Haal het beste in jezelf omhoog en verbaas je vrienden of vriendinnen. De verrassende vragen en antwoorden zullen ongetwijfeld de nodige hilariteit teweeg brengen gedurende dit Hou van Holland Diner in Enschede. Tijdens diverse spelrondes testen we jullie kennis over ons bijzondere kleine landje. We toetsen jullie algemene kennis, jullie feitenkennis en checken ook even hoe het met je muzikale kennis gesteld is. Allerlei weetjes komen in hoog tempo voorbij en ook kun je een paar verrassende opdrachten verwachten. Dit wordt lachen!

Ons gevarieerde Hou van Holland Speldiner in Enschede speel je samen met je gezelschap tussen de dinergangen door. Ook van ons heerlijke menu zul je volop genieten. Ook voor vegetariërs en eters met specifieke wensen hebben wij verrukkelijke alternatieven. Dus laat je maar lekker in de watten leggen tijdens dit topuitje in Enschede.

Het team dat de meeste punten vergaart mag zich de kampioen van Enschede noemen! Behalve  eeuwige roem, ontvang het winnende team ook een smaakvol prijsje…

Het Hou van Holland Speldiner in Enschede is de ideale invulling voor je vrijgezellenviering of ander feest!

Het Hou van Holland Speldiner Enschede is inclusief:
– Professionele en ervaren Quizmaster
– Verrukkelijk driegangen menu
– Spelmaterialen Hou van Holland Spel
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Tip! Willen jullie het Hou van Holland Diner op een andere plek buiten Enschede spelen? Geen probleem, laat het ons weten. Raadpleeg onze behulpzame eventplanners. Zij geven je graag informatie of een offerte op maat.

Tip! Zoek je een ander passend speldiner? Kijk bij ons uitgebreide en gevarieerde aanbod aan toparrangementen. Bijvoorbeeld een van onze dinnergames zoals ons Popquizdiner of Moorddiner.