020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Popquiz Speldiner Enschede

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Je vrijgezellenfeest in Enschede wordt zeker een groot succes met ons Popquiz Diner. Ons speldiner plus culinaire hoogstandjes vormen het ideale arrangement om je vrijgezellenfeest te vieren. Ideaal dus  als vriendenuitje, vrijgezellenviering of ander gezelschapsuitje. De sfeervolle en verrassende Popquiz Speldiner in Enschede is een nostalgische muzikale quiz! Deze entertainende spelrondes van onze Popquiz speel je tussen de heerlijke gerechten door. Wij trakteren je op de bekende tunes, songs en melodietjes van de laatste 50 jaar. Van golden oldies tot recente en actuele tophits!

Ben je goed in het onthouden van songs en bandnamen of ben je niet bepaald en wandelende popencyclopedie? Dat maakt niet uit want plezier en sfeer staan natuurlijk centraal bij ons Popquiz Diner. Muzikale kennis of niet, je beleeft sowieso een paar nostalgische en oergezellige uurtjes samen met je gasten in Enschede!

Popquiz Enschede
Onze Quizmaster is geestig, goedlachs en professioneel. Deze inspirerende Quizmaster zal bij aanvang van het speldiner jullie opdelen in concurrerende teams. Deze fanatieke teams gaan een hilarische muzikale strijd tegemoet. Aanstekelijke vragen over nostalgische tunes en onvergetelijke muziekfragmenten vliegen je om de oren. Van de Beatles tot aan Lady Gaga, ze komen allemaal voorbij.

Het Quizspel gaat van start met een algemene kennisronde. Je kunt allerlei vragen verwachten. Zoals: ‘In welk jaar won Nederland het songfestival?’. Of ‘Wat is de werkelijke naam van de Zangeres Zonder Naam?’ Met elk goed antwoord vergaart je team punten. En de meeste punten leveren de hoofdprijs van de Popquiz in Enschede op! Ook staan we stil bij bekende jingles en nostalgische tv- tunes. Dus onze Quiz is lekker gevarieerd!

Beluister samen met je vrienden of vriendinnen kostbare muziekfragmenten en haal samen bijzondere herinneringen op. Het Popquiz Speldiner in Enschede is enerverend, spannend en ontzettend gezellig!

Tussendoor verwennen we jullie met ons uitgebreide, gevarieerde en heerlijke dinerschotels!

Je kunt ons Popquiz Speldiner in Enschede boeken voor bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest, je vriendenuitje of een ander groepsuitstapje. Voor elke datum en tijd is dit muzikale topuitje bij ons te boeken. Vele enthousiaste groepen zijn jullie voorgegaan en hadden een toptijd!

Het Popquiz Speldiner is inclusief:
– Professionele en bewezen Pop Quizmaster
– Compleet verzorgd driegangen menu
– Spelprogramma Popquiz Enschede
– Prijsje voor het beste team
– Spelmaterialen Popquiz
– Zaalhuur quizlocatie Enschede

– BTW

Tip! De Popquiz is ook los te boeken, zonder diner. Ook kun je de Popquiz spelen op een andere locatie of in een andere stad dan Enschede. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte raadpleeg een van onze vriendelijke eventplanners!