020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

CSI Enschede

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 15 personen
  • 3 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Wil je jouw vrijgezellenfeest op een  spannende en actieve manier vieren? Wij trakteren jullie op een paar uurtjes puzzelen en speuren in Enschede. Dit is niet zomaar een tocht maar een meeslepend, ijzingwekkend en bloedstollend avontuur. Wij weten namelijk heel goed hoe je een groepsuitje spannend, sfeervol en gezellig tegelijk maakt.

Onze CSI Enschede is het perfecte spelprogramma voor liefhebbers van mysterie, crime en speuren! Bij dit attractieve groepsuitje ga je opgedeeld in onderzoekteams het centrum van Enschede in. Gaandeweg vinden jullie de doorslaggevende aanwijzingen om een raadselachtige moordzaak te ontrafelen. CSI in Enschede  zit vol plezier, verrassing en gezelligheid. Zeer geschikt dus voor je vrijgezellenuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje.

CSI Enschede Spelverloop
Nog maar een paar uur geleden vond in Enschede een heftige liquidatie plaats. Alle tekenen wijzen op een daad van vergelding in het misdaadcircuit. Helaas tast het politiekorps van Enschede in het duister. Er zijn wel een aantal verdachten gearresteerd, maar wie is de gewetensloze dader? De rechercheurs roepen wanhopig jullie hulp in. Want jullie zijn vandaag de specialisten van het CSI Team!

Bij ons meeting point in Enschede wacht onze enthousiaste spelbegeleider je op voor een aanstekelijke uitleg van CSI Enschede. Elk CSI-team ontvangt onderzoekstools om als rechercheurs aan de slag te gaan. Een belangrijk item dat jullie meekrijgen is de spykit koffer. Hierin zit een fotocamera en een navigatiesysteem. Ook ontvang je geheime informatiedossiers van deze geheimzinnige moordzaak. Daarin staan profielschetsen van verdachten en andere saillante details.

Daarna is het tijd om de straten en steegjes van Enschede af te stropen voor nieuwe aanwijzingen. Je gaat samen op zoek met de aanwijzigen die bij het stoffelijk overschot gevonden zijn. Gaandeweg komen jullie steeds dichter bij de onthutsende uitkomst. Los deze mysterieuze moord als eerste op en zet de andere teams even goed te kijk!

Bij terugkomst op het hoofdkwartier in Enschede ontvangen jullie een heerlijk en welverdiende borrel. Tijd voor de feestelijke prijsuitreiking en een toast op deze mooie dag! De winnaars krijgen van onze spelbegeleider een leuk prijsje mee.

Maak samen met je vrijgezellengroep de binnenstad van Enschede weer veilig! Boek ons onderhoudende en verrassende CSI Spelprogramma en maak van je vrijgezellenfeest een doorslaand succes!

CSI Spelprogramma is inclusief:
– Ervaren en kundige CSI begeleider(s)
– Spelmaterialen CSI Spelprogramma Enschede
– 1 consumptie per persoon
– Prijs voor het beste CSI-team
– BTW