020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy Walking Dinner Enschede

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Wij beloven je een hilarisch vrijgezellenfeest! Combineer absurde en knotsgekke momenten met heerlijk tafelen? Dit geweldige spelarrangement in Enschede is ‘the real thing’. Speel het ludieke Crazy 88 spelprogramma en geniet van de zalige gerechten in diverse knusse restaurants in Enschede.

Jij en je gasten worden verwend met ons verrukkelijk driegangen menu. Want tussen de spelrondes door bezoek je drie verschillende sfeervolle restaurants. Zo nuttig je stapsgewijs een smakelijk voorgerecht, daarna een uitgebreide hoofdschotel en tot slot een verrassend dessert. Op de route tussen de restaurants speel je ons dwaze Crazy 88 spelprogramma. Geestige en gedurfde opdrachten proberen jullie binnen een bepaalde tijd te volbrengen in het hartje van Enschede. Onze ervaren Spelbegeleider deelt een aantal spelmaterialen uit en met een eerste krankzinnige opdracht ga je de straten van Enschede onveilig maken.

Wanneer een opdracht volbracht is, telefoneer je onze Crazy-spelleider, voor een volgende onvoorstelbare opdracht! Daarna ontmoeten de teams elkaar weer bij het volgende restaurant om lekker bij te kletsen en te genieten van de smaakvol opgediende lekkernijen!

Elk team krijgt bij onze Crazy Walking Dinner een camera mee van onze spelbegeleider. Zo wordt alles vastgelegd en kun je later lekker lachen bij het terugkijken van jullie volslagen gestoorde dag in Enschede.

Een paar voorbeelden van onze waanzinnige opdrachten? ‘Doe de polonaise in de winkelstraat met een aantal onbekende voorbijgangers! Doe een willekeurige winkelverkoper een huwelijksaanzoek! Lukt het om samen met een a-capella lied bij een terras geld te verdienen?’
En het kan nog veel gekker, maar we verklappen natuurlijk niet alles! Beleef het tijdens je groepsuitje in Enschede en vier je vrijgezellenfeest met onze Crazy Walking Dinner in het gezellige Enschede!

Crazy Walking Dinner Enschede is inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleiding
– Driegangen diner
– Digitale camera en spelmaterialen
– Prijsje voor het meest Crazy team
– BTW

* De Crazy Walking Dinner kun je ook boeken voor elders in het land. Speel het in een andere stad naar keuze!
* Is ons Crazy Walking Dinner iets te gestoord voor jou? Kijk ook eens bij Tapas Tour Enschede, de Walking Dinner Enschede of blader eens door onze Speldiners.