020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Comedy Diner Enschede

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 25 personen
  • 2,5 uur
  • €55,00 p.p. (incl. BTW)

Roep je vrienden of vriendinnen bij elkaar voor het lachfestijn van Enschede! Dit is een bijzondere avond vol hilariteit, genieten en heerlijk tafelen! Het Comedy Diner in Enschede garandeert jou een onvergetelijk vrijgezellenfeest of groepsuitje!

Hilarisch bedrijfsuitje Enschede
In een gezellig restaurantje in het hart van Enschede zijn de tafels attractief gedekt. Ga maar zitten voor ons verrukkelijke driegangen diner. Iedereen komt vanavond aan zijn trekken. Ook gasten met speciale wensen (bijvoorbeeld vegetarisch of dieetwensen) hebben ook volop keuze. Culinair genieten, sfeer en gezelligheid zijn de ingrediënten van het Comedy Diner in Enschede. Dus vier je vrijgezellenfeest is de topambiance van ons unieke Comedy-arrangement in Enschede!

Zodra de borden van de laatste dinergang zijn opgeruimd, maken we ons op voor de apotheose van je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Enschede. Onze gevatte profcomedians brengen je een bezoekje met hun acts vol grappen en hilariteit. De lachspieren krijgen het druk, want de geestige verhalen en grappen volgen elkaar snel op. Laat je overspoelen door snedige oneliners, sterke anekdotes en de komische verhalen van onze ervaren Comedians. Ongetwijfeld zal ook een van onze topcomedians iemand uit je groep extra belichten. Hilarisch natuurlijk voor iedereen die de persoon in kwestie kent!

Grijp deze kans om met je groep dit feestje te vieren. Boek vandaag nog ons bruisende Comedy Diner in Enschede en lig in een deuk!

Het Comedy Diner Enschede is inclusief:
– Huur zaal Enschede
– Techniek (geluid en licht)
– Compleet verzorgd driegangen menu
– Bruisende Comedy Show met profcomedians
– BTW

Tip! Onze gedenkwaardige Comedy Show kan ook geboekt worden zonder diner en eventueel op een andere locatie naar keuze (ook buiten Enschede).

Tip!
Voor groepen waarvan sommige vrienden/vriendinnen geen Nederlands spreken hebben wij de oplossing in huis! Voor de Comedy Show hebben wij namelijk ook professionele Engelstalige comedians in huis!