020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Maffia Moorddiner

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 15 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Enschede nodigt je vrijgezellengroep uit voor een spannend en verrassend arrangement! Het bloedstollende Maffia Moorddiner in Enschede is een topper! Bij het Maffia Moordspel duik je in de duistere wereld van roemruchte maffiosi zoals de legendarische Godfather, Donnie Brasco en consorten. Dompel jezelf onder in mysterie, raadselachtige complotten en gevaarlijke samenzweringen! Boek nu dit spannende vrijgezellenuitje in Enschede in maak je vrijgezellenfeest of groepsuitje extra bijzonder!

Wij verwelkomen je groep op onze knusse locatie in het hartje van Enschede. In deze sfeervolle ambiance geniet je rustig van je welkomstdrankje. Maar dan gaat het mis! Een aantal ‘rechercheurs’ verstoren het feestje. Deze politieagenten zullen jou en je groep eens flink uithoren. Een familielid van de Altobello’s schijnt op gewelddadige wijze te zijn vermoord! Dit is hier gebeurd, precies in het restaurant waar jij je groepsuitje houdt! Enkele van je tafelgenoten worden apart genomen voor een stevig verhoor. Middels specifieke aankleding en verdachte voorwerpen worden zij omgedoopt tot dubieuze maffiosi. Tijdens het Maffia Moordspel is het zaak om de moordenaar te ontmaskeren. Eerst moet je weten welk moordwapen er gebruikt is? En wat was het motief van de moord?

Tussen de spelrondes kom je natuurlijk ook qua eten en drankjes aan je trekken. Laat je trakteren op ons verrukkelijk drie gangenmenu. Deze combinatie van het moordspel, gezelligheid en Bourgondisch tafelen maken je feestje in Enschede compleet! Als voorgerecht en als hoofdgerecht kun je kiezen uit vis-, vlees- of een vegetarische schotel. Daarbij houden wij zoveel mogelijk rekening met specifieke wensen!

Tegen het einde van je vrijgezellenfeest wordt steeds duidelijker wie de brute dader is in deze moordzaak. Wie de schuldige crimineel als eerste kan aanwijzen wint het Maffia Moordspel! Je bent nu geslaagd als rechercheur en je ontvangt daarom van ons een welverdiend prijsje!

Boek ons bloedstollende Maffia Moordspel plus verrukkelijk menu en beleef zo je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Enschede!

Het Maffia Moorddiner in Enschede is inclusief:
– Zaalhuur privézaal Enschede
– Professionele en ervaren acteurs/actrices
– Spelmaterialen Maffia Moordspel
– Compleet verzorgd driegangen diner
– Prijsje voor team van de winnaars
– BTW