020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moorddiner Enschede

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Speel met ons het bloedstollende Moorddiner in Enschede! Wij geven je vrijgezellenfeest of  groepsuitje de unieke en bijzondere twist die het verdient. Met ons waanzinnige Moordspel beleef je tussen de uitgebreide dinergangen door een heus avontuur! Speel samen met je groep het verbluffende Moordspel in deze knusse ambiance in het hartje van Enschede!

Welkom in de gezellige binnenstad van Enschede. Op een fijne spellocatie worden jullie door onze spelleiders verwelkomt. Na het heerlijke welkomstdrankje, buig jij je samen met je groep over een mysterieuze moordzaak die vandaag de gemoederen bezig houdt in Enschede. Wie van jullie is een echte detective of toprechercheur. Lukt het jouw team om via slimme verhoormethodes de ijzingwekkende waarheid bloot te leggen? Door middel van doordachte en uitgekiende vragen kom gaandeweg steeds dichter bij de ontrafeling van het mysterie.

Maar pas op, want bij dit Moorddiner in Enschede is niemand echt te vertrouwen. Wie jij als betrouwbaar had ingeschat, is misschien wel die gewetensloze moordenaar!
Het sfeervolle Moorddiner in Enschede is een toparrangement waarvan al vele groepen volop van genoten!

Moorddiner Enschede Spelverloop 
De sfeervolle uurtjes beginnen in ons knusse restaurant midden in Enschede. Tijden de welkomstborrel wordt je ineens opgeschrikt door een inval! Een paar politieagenten komen onverwachts binnen met een zorgelijke mededeling. Er is namelijk in Enschede een gewelddadige moord gepleegd. Met grote zekerheid bevinden de daders zich in het restaurant van jullie vrijgezellenfeest! Een paar tafelgenoten worden als mogelijke verdachten aangewezen en voor verhoor meegenomen. Voorzien van wat uiterlijke aanpassingen en verdachte voorwerpen keren zij weer terug aan tafel. Wie van deze dubieuze figuren verdenk jij van het plegen van deze moord? Opgedeeld in  in verschillende onderzoekteams ga je deze moordzaak uitpluizen. Het team dat als eerste de zaak oplost, wint de hoofdprijs van het spannende Moordspel in Enschede!

Ons Moorddiner in Enschede is een topuitje waarbij je ongebreidelde fantasie en je puzzelvermogen ruim baan krijgen. Je kunt je uitleven als verdachte of misschien is de rol van de gewiekste inspecteur wat voor jou. Dit geweldige Moorddiner in Enschede is een heerlijk arrangement vol avontuur en verrassing.

Het Moorddiner in Enschede is natuurlijk zeer geschikt als groepsuitje en vrijgezellenfeestje.

Het Moorddiner Enschede is inclusief:
– Ervaren acteurs
– Heerlijk driegangen menu
– Spelprogramma Moordspel
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen Moordspel
– Zaalhuur spellocatie Enschede
– BTW

Tip voor kleinere groepen! Bij een kleinere groep dan het vereiste aantal deelnemers, kun je het Moorddiner toch boeken. Wanneer je bereid bent om te betalen voor het minimale aantal, dan regelen wij ons Moorddiner voor jullie feest!
Het Moorddiner kan ook gespeeld worden in een andere stad of gemeente. Ook leveren het Moordspel op maat, bijvoorbeeld zonder diner of op een locatie naar keuze. Raadpleeg ons gerust voor meer info of een offerte.