020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ontmasker de Trol Speldiner Enschede

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Let goed op en wees op je hoede bij het Ontmasker de Trol Speldiner in Enschede! De absolute aanrader als je zoekt naar een onvoorspelbaar vrijgezellenfeestje vol spanning. Bij dit hilarische en sfeervolle uitje kun  je jouw eigen vrienden niet vertrouwen! Tijdens dit geweldige arrangement moet je namelijk goed uitkijken voor je tafelgenoten. Zij zijn slinkser en verraderlijker dan ooit tevoren! Het Ontmasker de Trol Speldiner bezorgt jou een toptijd in Enschede. Boek dit fantastische spelarrangement in het hart van Enschede en beleef het samen!

Spannend speldiner in Enschede
Onze enthousiaste spelbegeleiders verwelkomen jullie in ons bijzondere eetgelegenheid in het knusse Enschede. Wij hebben een privézaal met feestelijke gedekte tafels voor jullie klaarstaan. De perfecte ambiance om van je vriendenuitje of vrijgezellenfeest een bijzondere tijd te maken.

Na een aanstekelijke intro op het Ontmasker de Trol Spel krijgt elke teamgenoot een specifieke rol toegewezen. En zonder dat iedereen het weet wordt er ook een ‘Trol’ aangewezen! Dit blijft natuurlijk zo lang mogelijk geheim… Daarna volgen diverse uitdagende spelrondes met verrassende opdrachten. Door het volbrengen van deze missies kom je steeds dichter bij de ontnuchterende waarheid…  Tussen de spelrondes door genieten jullie volop van de Bourgondische gangen van ons verrukkelijke diner.

Tal van gewaagde opdrachten komen ondertussen op je team af. Je zult al je creativiteit, saamhorigheid en volle inzet nodig hebben om als beste team uit de bus te komen. Dat gebeurt zodra je de meeste punten haalt! Maar let wel goed op! Want die dekselse Trol kan zo maar alles in het honderd laten lopen! Vermijdt dat deze vervelende infiltrant zogenaamd ‘per ongeluk’ je resultaten saboteert.  Opletten geblazen dus! Stel je eens voor! Misschien is tijdens dit speldiner in Enschede diegene vlak naast jou wel die vervloekte Trol…

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je samen met je vrienden of vriendinnen culinair aan je trekken komt. Kies uit onze heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts van het Ontmasker de Trol arrangement. Ook vegetariërs en tafelgenoten met eventuele dieetwensen bedienen wij op maat. Ons Ontmasker de Trol Speldiner is de ultieme dinnergame voor je vrijgezellenfeest of ander feestelijk groepsuitje in Enschede!

Ontmasker De Trol Speldiner Enschede inclusief;
– Zaalhuur locatie Enschede
– Gevarieerd driegangen menu
– Ontmasker de Trol spelmaterialen
– Ervaren en professionele spelbegeleiding
– Prijs voor het winnende team
– BTW