020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moordlunch Enschede

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €40,00 p.p. (incl. BTW)

Welkom in ons sfeervolle restaurant in Enschede. Samen met je vrienden of vriendinnen ga je het bloedstollende en raadselachtige Moordspel spelen. Tussen het spelplezier door geniet je van hartelust van onze uitgebreide lunch of High Tea! Kom binnen en vier je vrijgezellenfeest in Enschede op een unieke wijze!

Tijdens het spannende Moordspel is het maar beter om je vrienden een paar uurtjes te wantrouwen. Want een van je tafelgenoten heeft een slecht geweten, dus pas maar op! Bij dit fantastische spelarrangement in Enschede is het zaak om de onderste steen boven te krijgen en het mysterie rond deze mysterieuze moordzaak te ontrafelen.
Deze boeiende en originele Moordlunch geeft je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Enschede een extra dimensie.

Verloop van onze Moordlunch Enschede
Je neemt plaats aan een van de feestelijk gedekte tafels en je kletst wat bij met een lekker drankje in de hand. Net wanneer je het niet verwacht, gebeurt iets onvoorstelbaars. De politie van Enschede valt het pand binnen en onthult dat er op deze plek een afschrikwekkende moord is gepleegd. Enkele gasten worden onder dwang van deze agenten meegenomen. Door wat uiterlijke aanpassingen en aankleding worden zij omgetoverd tot potentiële criminelen. De rest van je groep zal opereren als onderzoeksteam en proberen om de ware dader van deze moord in Enschede te ontmaskeren. Daarvoor zullen jullie je beste ondervragingstechnieken en je puzzelvaardigheden van stal moeten halen.

Dit attractieve spelprogramma in Enschede vullen wij aan met een compleet verzorgde smakelijke lunch of High Tea. Wij hebben diverse dranken, heerlijke broodjes en tal van andere hartigheden en zoetigheden op het programma staan. Onze broodjes zijn smakelijk belegd en onze unieke scones moet je zeker eens geproefd hebben. Daarnaast serveren wij diverse theesoorten, koffie, jus d’orange en andere heerlijke drankjes.

Moordlunch Enschede is inclusief:
– Het spannende Moordspel
– Huur privézaal Enschede
– Uitgebreide en smakelijke High Tea/ Lunch
– Acteurs en actrices van het Moordspel
– BTW

Tip! Bij minder dan het aantal benodigde deelnemers, kun je ook betalen voor het minimale aantal en dan maken wij de Moordlunch ook mogelijk! Ook kunnen we het Moordspel op een andere locatie buiten Enschede houden of desgewenst zonder lunch. Bel of mail ons gerust voor een advies op maat of een vrijblijvende offerte.