020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Tapas Tour Enschede

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Vier je vrijgezellenfeest in een zuidelijke sfeer met onze Tapas Tour in Enschede! Wij hebben een schitterend programma voor jou en je vriendengroep. Je gaat heerlijk en uitgebreid tafelen. Tussen het tafelen door beleef je het nostalgische Enschede tijdens onze uitgekiende stadswandelingen. Met dit gevarieerde arrangement krijg je op één dag het beste wat Enschede te bieden heeft!

Een korte impressie van onze Tapas Tour Enschede. Je onderneemt drie fascinerende wandelingen. Elke stadswandeling leidt naar steeds weer een ander knus tapasrestaurant in het hartje van Enschede. Deze sfeervolle en gezellige Tapas Tour is de ultieme invulling voor je vrijgezellenfeest of ander groepsuitje.

We gaan van start vanaf ons meeting point in het centrum van Enschede. Onze hartelijke en ervaren stadsgids wacht je daar op voor een fascinerende een sfeervolle wandeltour. Tijdens deze uitgekiende wandelingen in Enschede zal onze kundige gids je groep onderhouden met boeiende en hilarische verhalen over het historische Enschede. Zo kom je veel geestige weetjes en komische anekdotes over deze topstad te weten. Samen met het onderlinge plezier en de gezelligheid kun je wel spreken van een toparrangement. Onze Tapas Tour in Enschede is niet alleen gevarieerd en boeiend maar ook enorm sfeervol en nostalgisch!

De eerste mooie wandeling brengt je naar het eerste knusse Tapas-restaurant. Daar serveren we een origineel en smakelijk voorgerecht. Tapas staan immers bekend om de ruime variatie aan verschillende heerlijke hapjes. Vandaag proef je een aantal bekende, maar ook een aantal aangenaam verrassende tapasgerechten. Ook vegetariërs of eters met dieetwensen komen door de grote variatie zeker aan hun trekken. De tweede nostalgische wandeling door het schitterende Enschede voert jullie weer naar een andere bijzondere eetgelegenheid. Daar verwennen we je met een heerlijke hoofdschotel. Ondertussen kletsen jullie lekker bij over jullie indrukken en belevingen van de heerlijke rondleidingen.
Ook de slotwandeling is een onvergetelijke wandeling. Bij het laatste restaurant dat jullie samen aandoen kun je je verheugen op een uniek en voortreffelijk dessert!

Hierbij een mogelijk verloop van je vrijgezellenuitje. Dit als voorbeeld. De starttijd en opbouw kunnen naar keuze worden aangepast.
17:00 Wandeling 1
17:45 Voorgerecht bij Restaurant Enschede 1
18:30 Wandeling 2
19:00 Hoofdgerecht bij Restaurant Enschede 2
20:00 Wandeling3
20:45 Nagerecht bij Restaurant Enschede 3

Boek onze Tapas Tour door Enschede en zorg voor een succesvol en sfeervol vrijgezellenfeest!

De Tapas Tour Enschede is inclusief:
– Professionele en ervaren stadsgids Enschede
– Beproefde en uitgekiende wandelroute Enschede
– Bezoek aan drie verschillende tapasrestaurants
– Driegangen tapasdiner
– BTW