020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Walking Dinner Enschede

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Het gezelligste uitje voor je vrijgezellenviering in Enschede is ons Walking Dinner Enschede. Bij dit arrangement ga je samen met je vrienden of vriendinnen lekker sfeervol genieten. Gezellig samenzijn combineren wij met Bourgondisch tafelen in het schitterende Enschede. Samen met je gezelschap onderga je een drietal nostalgische wandelingen en tussendoor geniet je volop van de culinaire heerlijkheden van ons Walking Dinner in Enschede. Met deze wandelingen en drie verschillende restaurantbezoekjes vier jij je  vrijgezellenfeest in stijl. Trek je wandelschoenen aan en wandel met onze stadsgids mee!

Walking Dinner Enschede
In de knusse binnenstad van Enschede worden jullie opgewacht door onze ervaren gids. Verzeker jezelf van een paar heerlijke uren vol met adembenemende wandelingen, verrukkelijke gerechten en veel plezier en gezelligheid.

De eerste wandeling van onze Walking Dinner in Enschede brengt je langs een paar indrukwekkende plekken. Enschede is namelijk een stad vol interessante bezienswaardigheden. Door middel van grappige anekdotes en boeiende verhalen wijst onze topgids jullie de weg in Enschede. Bij aankomst in het eerste restaurant is er keuze tussen een paar heerlijke voorgerechten. Ook eventuele vegetariërs of eters met dieetwensen komen prima aan hun trekken. Na het voorgerecht staat een tweede attractieve wandeling op ons Walking Dinner menu. Alweer heeft onze goedlachse gids een paar boeiende verhalen en hilarische weetjes over Enschede paraat. Zo is onze Walking Dinner niet alleen informatief maar ook zeer vermakelijk! Bij het volgende restaurant trakteren wij je op een verrukkelijke hoofdschotel. Gedurende de prachtige slotwandeling zul je weer versteld staan van de pittoreske gebouwen en fraaie historische pleintjes die Enschede in huis heeft.

Boek voor je vrijgezellenfeest of anders groepsuitje deze verrassende, fascinerende en culinaire topreis door Enschede. Jouw feestje in Enschede maken wij met onze Walking Dinner onvergetelijk!

Walking Dinner Enschede is inclusief:
– Ervaren stadsgids Enschede
– Compleet en gevarieerd driegangen menu
– Beproefde route in Enschede
– BTW